Fordele som medlem af en IT-medlemsklub

Fordele som medlem af en IT-medlemsklub

At være medlem af en IT-medlemsklub som Dolphin Plus har mange fordele, både hvis du er nybegynder, og hvis du er en mere erfaren IT-professionel.

En af de største fordele er adgang til instruktionsvideoer med “Sådan-gør-du” til en række forskellige arbejdsopgaver og programmer.

De videoer kan hjælpe dig med at lære nye færdigheder eller forbedre dine eksisterende færdigheder på en effektiv og let tilgængelig måde.

En anden fordel ved at være medlem af en IT-medlemsklub er muligheden for at deltage i en arbejdsdag om måneden på Zoom med de andre medlemmer af klubben og min hjælp til dine opgaver.

Disse dage giver dig mulighed for at få personlig vejledning og hjælp til de specifikke opgaver eller problemer, du har. Det er en stor fordel, især hvis du er ny i inden for dét, du arbejder med på arbejdsdagen eller har brug for hjælp til at løse sværere opgaver.

Desuden giver medlemskab af Dolphin Plus dig adgang til:

  • Rabatordninger på kurser
  • Foredrag med gæste-eksperter
  • Webinarer med mig og gæste-eksperter

Du kan holde dig opdateret med de seneste trends og teknologier i branchen, og det giver dig mulighed for at udvide dine færdigheder og kompetencer.

At være medlem af Dolphin Plus giver dig også mulighed for at netværke med de andre medlemmer i den lukkede Facebook gruppe.

Det kan hjælpe dig med at skabe nye kontakter og give dig mulighed for at dele erfaringer og viden med andre.

Alt i alt er et medlemskab af Dolphin Plus en stor fordel for dig, der ønsker at forbedre dine færdigheder, holde dig opdateret med de seneste trends og teknologier og skabe nye kontakter og muligheder.

Sådan-gør-du instruktionsvideoer

Hvis du bruger tid på at søge på nettet efter vejledning til IT-problemer, så ved du, hvor tidskrævende og frustrerende det kan være.

Men hvad nu hvis du kunne have adgang til en række “Sådan-gør-du” instruktionsvideoer samlet på ét sted?

Med et medlemskab af Dolphin Plus får du netop det – en samling af omfattende instruktionsvideoer, der dækker mange af de mest almindelige IT-udfordringer– inden for:

  • Microsoft programmer
  • Lyd
  • Grafik
  • Video

Fordelen ved at have adgang til disse videoer er, at du kan se dem når og hvor som helst, du har brug for dem.

Du behøver ikke at vente på, at en IT-person skal være tilgængelig for at hjælpe dig.

Med videoerne kan du se og lære i dit eget tempo og i dit eget hjem.

Men fordelene stopper ikke der. Ved at have adgang til alle dine IT-løsninger ét sted, har du trygheden i at vide, hvor du finder praktiske løsninger, og du kommer hurtigt videre.

Videoerne dækker en bred vifte af emner, og listen over dem er praktisk og systematisk opbygget, så det er lige til at gå til.

Har du emner og ønsker til videoer, er du altid velkommen til at kontakte mig – jeg er klar til at indspille flere videoer, og dit input kan være lige dét, der mangler på listen.

Om kort tid kommer der også nogle korte kurser i medlemsklubben

Kurser som kun medlemmerne har adgang til og som du er med til at bestemme indholdet af.

Mail: heidi@dolphinconsult.dk
Telefon: 27293737
Adresse: Magleparken 104 1.th. 2750 Ballerup
Heidi Bille og Dolphin Consult. Få det maksimale du af dine IT programmer.

Jeg er medlem af:

Danske SoloSelvstændige logo

Kom på mit Nyhedsbrev:

Tilmelding til Nyhedsbrev hos Dolphin Consult

Certificering:

Mit certifikat fra ChatGPT School i England

Hvis du har en IT-opgave, som du vil lære at løse, så lærer jeg dig det.
Hvis du hellere vil koncentrere dig om dét du er god til – så løser jeg opgaverne for dig.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Heidi Bille forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Copyright 2015-2024 © Heidi Bille