Hvorfor vil jeg gerne undervise dig og dine kolleger?

Når du som kursist bliver begejstret over at opdage, at tidskrævende arbejdsopgaver kan løses lettere, når du får den “rigtige” tilgang til brugen af dine programmer – så er min dag reddet.

Jeg syntes stadig, efter så mange år, at der er en stor tilfredsstillelse ved at mærke begejstringen og at vide, at når du kommer tilbage på arbejdet, er du langt bedre rustet til de daglige arbejdsopgaver.

Om Dolphin Consult og Heidi Bille

Jeg kan blive helt høj på et kursus, hvor begejstringen summer i lokalet og kreativiteten og arbejdsglæden bobler. 🙂

Hvad kan jeg gøre for dig …

Gennem de mange år som instruktør, har jeg udviklet en sjette sans, så jeg kan ofte mærke, hvor skoen trykker. Tit ser jeg ”udfordringen” inden min kunde/kursist peget på den … for tro mig, du er ikke alene om udfordringerne 😉

Det mange af mine kunder har svært ved, er at skubbe alt ”program-herligheds-fyldet” til side og få fat i præcis den/de funktioner i programmet, der vil løse ”problemet”.

Det er dér, jeg kommer ind … Jeg mener ikke, at du skal kunne et program 100% (det er der meget få, der kan) – det vigtige er at finde dé områder, der kan løse din opgave, på den hurtigste, letteste og bedste måde. Der kan faktisk gå sport i, at finde en god løsning – øve den, så den ligger i fingrene og så ikke skænke den en tanke igen.

Ofte kommer en kunde til mig og fortæller at han/hun har brugt en evighed på en opgave – når vi så sammen finder en løsning, viser det sig, at det kan gøres på en brøkdel af tidenDet er dér, jeg gerne vil have alle mine kunder (dig) hen.

Jeg vil gerne løftet sløret lidt for – hvem jeg er (sådan helt til daglig).

Lad mig give dig lynrunden:

Jeg er oprindelig forsikringsuddannet (skade) og dér er som sådan aldrig en god dag på jobbet – det hele går jo op i alle de skøre måder, der kan ske skader på i denne verden (tro mig, når du læser ”udklip” fra skadeanmeldelser – så er de rigtige, og kilden til en god og sund latter).

Allerede den gang, kastede jeg mig over en af de (meget få) EDB-maskiner, der var i firmaet og det lagde nok kimen til min videre vandring 😉

Jeg forlod forsikringsbranchen for at blive Johnny Reimers sekretær … altså ikke i hans egenskab af GammelSmølf – men som direktør for et videofirma.

Allerede hér begyndte jeg at undervise. Vi havde et super avanceret tekstbehandlingssystem (med en matrix-printer, der stod og larmede i en kæmpekasse med skumgummiforing)  … uuuh det var tider. Mine kolleger var ikke meget for at nærme sig ”Uhyret” – men min nysgerrighed sejrede og jeg besejrede det støjende udstyr (og lærte mine kolleger, at hvis de strøg kræet med hårene … så gik det helt fint).

Hvad er min historie Heidi Bille
IT på den nemme måde hos Dolphin Consult og Heidi Bille

Jeg forlod videoerne og blev direktionssekretær hos forhandleren af Canon … Læs: omvandrende telefonblok for tre direktører. Og det varede ikke længe, før jeg kedede mig så meget, at jeg bad om en udfordring … og det fik jeg så … som underviser i vores kursusafdeling … og dermed var min skæbne besejlet.

Der stod jeg som 25-årig og skulle udvise en vis pondus (alle mine kursister var væsentlig ældre end mig) – det gav hår på brystet og cementerede min tro på, at ALLE kan lære at mestre drilske IT programmer (og jeg mener virkelig alle).

Som 33-årig besluttede jeg mig for at blive selvstændig og resten er historie, som de siger 😉

Privat er jeg ret kreativ:

  • Fotograferer: meget, hele tiden, over alt
  • Synger: gospel (jeg har sunget i et jazz/blues band og kigger efter et nyt band at spille sammen med)
  • Maler, akryl på lærred og Alcohol Ink på Yupo, prøver mig frem og hygger mig gevaldigt imens
  • Og så må jeg indrømme, at mit arbejde også glider over i “privaten” – når jeg selv sidder og leger med programmerne til privat brug 😉
Heidi Bille Hobbies : Maling, Foto og Sang

Jeg underviser i disse programmer. Klik på logoet, hvis du vil vide mere

Microsoft
Word 2021 logo
Excel 2021 logo
PowerPoint 2021 logo
Outlook 2021 logo
Diverse
Affinity Publisher logo
Zoom Logo
ChatGPT logo
Grafik
Canva logo
Affinity Photo logo
Gimp logo
Video
Camtasia logo
ScreenPal logo
Lyd
Audacity logo


Sådan skaber du grafik, lyd og video til din markedsføring, på den nemme måde ...

MultiMedie Mester forløb hos Dolphin Consult
Mail: heidi@dolphinconsult.dk
Telefon: 27293737
Adresse: Magleparken 104 1.th. 2750 Ballerup
Heidi Bille og Dolphin Consult. Få det maksimale du af dine IT programmer.

Jeg er medlem af:

Danske SoloSelvstændige logo

Kom på mit Nyhedsbrev:

Tilmelding til Nyhedsbrev hos Dolphin Consult

Certificering:

Mit certifikat fra ChatGPT School i England

Hvis du har en IT-opgave, som du vil lære at løse, så lærer jeg dig det.
Hvis du hellere vil koncentrere dig om dét du er god til – så løser jeg opgaverne for dig.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Heidi Bille forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Copyright 2015-2024 © Heidi Bille