Udpluk fra kursus evalueringer

Kursisternes uforbeholdne mening

Jeg har undervist siden 1985. Alle mine kursister har gennem årene skrevet evalueringer med deres uforbeholdne mening om kurset og om mig som instruktør. Her er et udpluk:

Anonyme kursister

Det er ofte mine samarbejdspartneres kunder, jeg underviser. Derfor skriver jeg ikke kursisternes navne. Men jeg har alle evalueringer “på lager” ?

Evalueringer af kurserne:

 • Lærerigt og interessant.
 • Lavet specifikt til os.
 • Perfekt og brugbart.
 • Passede nøjagtig til mine behov.
 • Dynamisk og udbytterigt.
 • Tid til at prøve tingene selv.
 • Genialt og idéfyldt.
 • Fængende og konstruktivt.
 • Værdifuldt og spændende.
 • Svarer helt til forventningerne.
 • Tilpassede undervisningen til behovet.
 • Guldkorn bliver givet til alle deltagere ud fra, hvad de laver til hverdag.
Kursus Evalueringer

Evalueringer af underviseren (altså mig):

Heidi Bille Dolphin Consult IT på den nemme måde

 • Velforberedt, afslappet og lyttende.
 • Motiverende og engageret.
 • Levende og inspirerende.
 • Evner den svære kunst, ikke at tale ned til kursisterne.
 • Professionel og god til at gøre det uforståelige forståeligt.
 • God til at fange aktuelle problemstillinger og omsætte dem til løsninger.
 • Grundig og imødekommende.
 • Humoristisk og intuitiv.
 • Kreativ og selv grebet af emnet.
 • Kompetent, involverende og kreativ.
 • Havde føling med, hvornår der var brug for ekstra hjælp.
 • Er dygtig til at lave “kundetilpasning” så vi lærer, det vi har brug for.
 • Top dollar ?
 • Meget pædagogisk, finder løsninger, hvis hun ikke har den på stående fod, afslappet, behagelig, tager sig tid, hjælpsom.
 • Jeg synes, det har været virkelig lærerigt og inspirerende. Og det har været helt utroligt, som Heidi har formået at formidle relativt seriøst og tørt stof på, det har været nogle spændende og sjove dage – det overgik enhver af mine forventninger ? Tak for denne gang.
 • Tak for din meget pædagogiske gennemgang af tørt stof. Du gjorde det let at forstå og gav mig lyst til at komme i gang selv. Glæder mig til at indføre alle ideerne i mine arbejdsopgaver.

Vi har været på Photoshop Elements kursus, hos Heidi Bille. Det var intensivt og meget udbytterigt – vi fik lært lige det vi havde brug for ….og lidt mere.

Charlotte Cederstrøm

Direktør, IT Univers

Heidi Bille's Canva kursus kom som kaldet, jeg havde allerede brugt (en del) tid på at forsøge at finde rundt i Canva's muligheder.

Jeg føler virkelig, at jeg blev taget i hånden og guidet igennem de forskellige funktioner, så jeg nu kan lave min egen grafik på et helt andet niveau end tidligere.

Videoerne er så fint planlagt og Heidi er fantastisk til at forklare.

Kirsten Kristensen

Stress konsulent, Kirsten-K Stresshåndtering

Hej Heidi. Flot at du vil lave sådan en tutorial i Photoshop. Jeg er meget imponeret over den "pædagogiske" tilgang, hvilket gjorde det noget nemmere for mig at forstå. Jeg har altid brugt Clone/Brushtool, fordi jeg ikke helt kunne huske hvordan layermask virkede. Så tak for en nemtforståelig og fin video. Fortsæt 🙂

Johnny Bang

Facebook side

Jeg er vild med kurset i Canva, som jeg har købt. Jeg elsker din rolige måde at tale på, godt stemmeleje og lyd, som man kan høre på i timevis. Du har tydeligvis det tekniske udstyr i orden.

Du er top professionel, ikke nogen øh'er og roden rundt. Du kender programmet ud og ind og er super sikker i det. Der er jo rigtig mange muligheder i det program og man kan let blive forvirret.

Men det får du talt ned på jorden. Og så er jeg vild med opdelingen, så jeg behøver ikke lede med lys og lygte efter lige det, jeg har brug for at vide noget om lige nu og her.

Let og nemt at gå til. Pengene værd? Helt sikkert. Det er ikke det sidste kursus jeg køber.

Gitte Toft

Salgs- og Marketingchef, Steppie

Meldte mig på kurset og havde ingen anelse om hvor meget Canva kan, men hold da op!!

Det kan sindsygt meget og er man bare lidt kreativ kan man virkelig folde sig ud med enkle og nemme værktøjer.

Heidi Bille er en utrolig god underviser (og underholdende!) og guidede os igennem fra A-Z og udover det fik vi andre fif og tricks til bla farver, som har vist sig at være utrolige nyttige tips.

Da jeg gik hjem var jeg virkelig godt klædt på til at lave opslag på Facebook, headere og pdf m.m.

Et virkeligt godt kursus der har mine varmeste anbefalinger og jeg vil selv arrangere kurser med hende på min cafe.

Bethina Lotuz Elenore Holm

Ejer af Cafe Holmen, Nykøbing Mors, Cafe Holmen

Jeg har kun rosende ord at sige om Heidi Bille & Dolphin Consult.

Heidi er yderst professionel og det høres eller ses klart på resultatet af hendes arbejde.

Det er tydeligt at mærke Heidi's mange års erfaring med diverse IT systemer.

Heidi har blandt andet hjulpet med at redigere lydfiler til mine online kurser.

Heidi har tålmodigt og venligt guidet mig gennem andre opgaver til jeg forstod og selv havde styr på, hvad jeg skulle gøre.

Kirsten Kristensen

Stress konsulent, Kirsten-K Stresshåndtering

Har du lært noget nyt i dag? Det har jeg, for jeg har været på workshop hos Heidi Bille fra Dolphin Consult. Det var bare super godt og lige det jeg havde brug for.

Så nu har jeg lært en hel masse om Screencast-o-matic og hvordan jeg optager og redigerer mine egne videoer.

Heidi er en virkelig dygtig underviser, og jeg kan varmt anbefale dig at kontakte hende, hvis der er et program, du vil lære at bruge.

Heidi underviser stort set i det hele og får min varmeste anbefaling.

Anita Riis Cordes

Marketingskonsulent, Anitacordes Marketing med mening

Jeg har som lille privat virksomhed gennem et stykke tid manglet et let værktøj - samt et kursus til at kunne benytte det - til billed og tekstbehandling således, at jeg kunne peppe mine opslag på sociale medier op. Jeg var så heldig at "falde" over et Canva kursus hos Heidi Bille, hvor jeg på en ½ dag fik akkurat det, jeg havde brug for. Tak til Heidi for et godt kursus og for tålmodig omsorg under kursets gang. Jeg har allerede lavet de første opslag af egne billed + tekst produktioner på facebook. Og så er det faktisk rigtigt sjovt at arbejde videre med selv.

Kim Køppen

Direktør, Konsulentfirmaet Køppen

Jeg har været på kursus i InDesign hos Heidi. Der fik jeg et lille kursushæfte, som har jeg været meget glad for, for jeg har ikke fundet noget, der beskriver de enkelte funktioner i InDesign så godt 🙂

Tusind tak, det er virkelig sødt af dig, at du har brugt tid på at hjælpe mig med dine fint illustrerede tegninger, da jeg havde et helt konkret problem (via mail).

Selvom jeg har været igennem adskillige små youtube-film, er der ingen der har kunnet forklare det så godt som dig, så igen tusind tak for hjælpen 🙂

Bolette Barfod

Bibliotikar, Ringsted Bibliotek

Jeg ville ønske jeg havde haft dette kursus om Audacity for flere år siden, for sikke da en masse tid, jeg så havde sparet.
Det her er et super godt kursus.
Perfekt at emnerne er delt op i små bitte sekvenser, så det hele tiden er muligt at se lige præcis det jeg har brug for.
Grundigt og pædagogisk bygget op, i en logisk rækkefølge - og så foregår det i et så roligt tempo, så jeg kan følge med i min egen redigering samtidig.
Jeg vil virkelig anbefale dette kursus, til alle der nemt og hurtigt vil producere og redigere lydfiler i en god kvalitet.

Helene Rosendahl Hillersdal

Coach, Rosendahl Coaching

For nogle år tilbage var jeg på kursus hos Heidi i digital og grafisk formidling. På kurset lærte vi at designe vores egen hjemmeside i Wordpress, og bruge Photoshop og Illustrator til at lave grafisk indhold og opsætning.

Heidi var en sjov og nærværende underviser. Og så var hun hjælpsom. Og helt sig selv. Det skabte en afslappet stemning, hvor ingen it-spørgsmål var for dumme til at blive stillet, og hvor man aldrig gik helt i sort når noget drillede, fordi Heidi altid var der til at hjælpe.

Heidi er en meget hjertevarm underviser og jeg kan varmt anbefale hende.

Marie Ørum

Coach, Sensitivt Arbejdsliv

Det gav mig en kæmpe frihed at kunne selv.

På ganske få timer lærte Heidi mig at bruge designprogrammet Canva, så nu kan jeg selv designe mine små grafiske skilte.

Udover at det er mega sjovt at lege med, er det en kæmpe lettelse at kunne gøre det selv. Dels slipper jeg for at vente til andre har tid til at hjælpe mig - og betale for det, og dels undgår jeg at skulle forsøge at forklare, hvad jeg gerne vil ha’. Det er en kæmpe lettelse at kunne selv.

Heidi har en særlig evne til at forklare teknisk viden til en ikke-teknisk person som mig, så jeg kan forstå det. Og endda uden at jeg på noget tidspunkt følte mig dum, som jeg plejer, når der bliver talt teknik-sprog. Hun var omhyggelig med at jeg fik lært programmets vigtige funktioner. Jeg blev virkelig godt hjulpet.

Derfor tøvede jeg ikke med at kontakte Heidi, da jeg senere havde brug for selv at kunne klare mine lydindspillinger. Audacity var ved første overblik uoverskueligt, men efter en time med Heidi, blev jeg faktisk i stand til selv at kunne indspille, redigere og tilsætte musik som intro og outro, så jeg stod med en fix og færdig lydfil. Igen en dejlig frihedsfølelse.

Det bliver helt sikkert Heidi, der skal lære mig at redigere videoer.

Lone Ladefoged

Naturligvægt og Slankestudiet, Slankestudiet

Jeg har haft den glæde at modtage Heidis hjælp til nogle udfordringer i WordPress på min hjemmeside. Heidi er utroligt behagelig at samarbejde med, yderst kompetent, samt hurtig til at spotte mine udfordringer – og hurtig til at finde en tilfredsstillende løsning på dem.

Jeg følte mig virkelig i gode hænder, og vil varmt anbefale Heidi til alle, der selv oplever for mange udfordringer med WordPress eller andre programmer.

Anne Grønholt

Sygeplejerske og certificeret EFT-terapeut , Anne Grønholt

Tusinde tusinde tak Heidi ... Det var præcis det, jeg var ude efter ... og for en nybegynder i Photoshop, så var det helt igennem en fantastisk gennemgang i et niveau og tempo, der var til at forstå.

Skulle din vej falde forbi Odense, så er her både et kram og en flaske rødvin til dig 🙂

Elsebeth Schou Larsen

Facebook side

Jeg købte Heidis video kursus om, hvordan man laver gode Audacity lydfiler, fordi jeg gerne ville lave bedre lydfiler til mine meditations- og mindfulness kurser. Det har været en utrolig øjenåbner for mig, hvor let det pludseligt bliver at lave en god kvalitet, når man får den rette hjælp – og det har jeg fået med video kurset. Det er endda blevet ret sjovt at lave lydfilerne nu.

Lise Lotte Trujillo

Akupunktur og mindfulness, Lise Lotte Trujillo

Det projekt, jeg senest ville bruge Audacity og Heidis undervisningsmateriale til, passede ikke helt ind i "kasserne".

Jeg fik straks og umiddelbart direkte hjælp fra Heidi dels på mail, dels pr telefon ligesom jeg blev henvist til steder, der belyste mine problematikker . En rigtig god oplevelse og et perfekt resultat.
Jeg bruger Audacity dels til at tilpasse musik til undervisning i Qigong - dels til at klippe sekvenser ud af/sætte sammen som musik til programmer til DogDancing, så det passer til en given koreograf af en given varighed.

Lene Bøgild

Qigong underviser, Facebook

Som ihærdig Photoshopbruger er jeg virkelig benovet over hvad Canva kan. Det er intuitivt, nemt og man får masser af succes med det samme.

Heidi er en fortrinlig formidler, som forstår at lære fra sig på en letforståelig måde. Man får en masse fede bonustips og -redskaber med, som gør livet som mini-grafiker meget lettere og ikke mindst sjovere.

Kan varmt anbefale Heidis Canvakursus til alle, som ønsker friheden i selv at kunne skabe lækkert og nemt visuelt materiale til sociale medier, web og hvad man nu måtte have af behov.

Janne Schmidt Nielsen

Facebookfessor, Den Skæve Vinkel

Jeg kan kun anbefale Heidi til at hjælpe dig hvis du sidder fast i teknikken, eller gerne vil lære nye muligheder / programmer at kende.

Heidi er yderst tålmodig og pædagogisk (meget vigtig for mig) taler ikke teknik nørd sprog, tegner og fortæller så jeg er helt med og tryg. Hun  forlader dig ikke før hun ved du kan og du fik hvad du kom for at lære.

Jeg kan uden at tvivle sige, at Heidi reddede mit hår fra at blive gråt før tid. Jeg sad med nogle tekniske udfordringer, som jeg havde forsøgt at løse selv gennem mange uger. Eller var det måneder? Efter blot to timer med Heidis undervisning var jeg klar til at lave mit kursus færdigt på egen hånd. Det er penge og tid givet godt ud, det er der ingen tvivl om! I dag kan jeg jo ærgre mig over at jeg ventede så længe på at få hjælp.

Jeg ved jeg kommer til at bruge Heidi og Dolphin Consult igen og igen.

Catrine Saramarie Marcussen

Akupunktør, Klinik Lyspunkt

Hvordan sætter man svar rubrikker på en WordPress-side? Kan jeg selv finde ud af at lave backup? Hvor vigtigt er det at opdatere nye ændringer - og hvordan gør man?

Det var nogle af de spørgsmål, der havde holdt mig vågen om natten. Heidis klippekort blev min redning.

Jeg fik undervisning i det, jeg havde brug for at kunne selv fremover (og jeg blev meget klogere på WordPress-systemet) - og Heidi klarede resten uden mig. Fx satte hun backuppen i gang, så den nu helt af sig selv tager en kopi af siden hver dag og lagrer den i min Dropbox. Og ikke nok med det. Den fjerner kopien efter 2 dage, så der altid kun ligger de 2 nyeste. Uden at jeg skal tænke over det.

Jeg skal love for, at det var skønt at hakke de ting af på min to-do-liste.

Som soloselvstændig kan man (jeg) nogle gange glemme, at jeg har brug for hjælp til det, der ligger uden for min kompetance. Man kan jo ikke alting.

Det er en lettelse for mig at vide, hvor jeg skal gå hen med mine tekniske udfordringer. Af hjertet tak. Min varmeste anbefaling til Heidi.

Lone Ladefoged

Naturligvægt og Slankestudiet, Slankestudiet

Jeg underviser i disse programmer. Klik på logo, hvis du ved, hvad du vil undervises i.

MultiMedie Mester TM - 8 moduler i Video, Lyd og billede redigering hos Dolphin Consult

Dolphin Consult

v/Heidi Bille

heidi@dolphinconsult.dk

27 29 37 37

CVR: 17 36 26 82

Jeg brænder for at give dig oplevelsen af, at dine IT opgaver kan løses hurtigt, let og optimalt,  hvis du ved præcis, hvilke knapper du (helt bogstaveligt) skal trykke på.

IT på den nemme måde.

Heidi Bille og Dolphin Consult. Få det maksimale du af dine IT programmer.

Copyright 2015-2018 © Heidi Bille.   Gengivelse af indhold tilladt efter aftale.