Mine kunders historier:

Alle mine kunder kommer til mig, fordi deres IT-udfordringer fylder for meget i deres hverdag.

Men bag hver kunde, er der en særlig historie.

En der fortæller om den store bredde på udfordringer, vi møder hver dag foran vores skærme.

Her er nogle af mine kunders historie … historier der fortæller om vores samarbejde.

Om Dolphin Consult og Heidi Bille

Hver historie er unik … Måske du kan genkende dig selv

Anita Cordes er marketingkonsulent i sit eget firma, og hun sparrer med dem, der har brug for at blive endnu skarpere i at nå målene med deres marketing.

Anita løser også marketingopgaver for sine kunder – herunder tekstforfatning på hjemmesider, Facebook opslag og annoncering, og hun afholder Facebook-kurser (der godt kan anbefales).

I det hele taget så er Anita rimelig skrap til at jonglere med diverse IT-programmer. Alligevel var der noget, der drillede lidt. Videooptagelse af hendes skærm og ikke mindst at lave lidt simpel redigering af disse videoer.

Anitas redigeringsbehov er ikke så avanceret – så vi fandt sammen frem til, at programmet Screencast-o-Matic snildt kunne opfylde kravene.

Anita købte et 3-timers klippekort, og en formiddag mødte hun op her på kontoret. Sammen fik vi installeret og opsat programmet, og så var vi i gang.

Vi optog og redigerede videoer, og på kort tid var Anita klædt på til selv at fortsætte optagelserne hjemme hos hende selv. Anita valgte altså at bruge de 3 timer på en 1-til-1 workshop med mig, og det kan du også gøre.

Anita Riis Cordes

Marketingskonsulent, Anitacordes: Marketing med mening

Bethina Lotuz Elenore Holm er ejer af Cafe Holmen i Nykøbing Mors. Hun skal bruge grafik til at lave lækre opslag til bl.a. Facebook. Opslag der præsenterer hendes café på den allerbedste måde.

Bethina har allerede en masse virkelig gode fotos af hendes café (der ikke er helt ”almindelig” og der er mange foto-muligheder i den meget spændende og hyggelige café). Jeg afholdte en Canva-workshop i det nordjyske og Bethina var én af deltagerne.

For mig er grafik ikke bare evnen til at placere to eller flere billeder ved siden af hinanden og eventuelt skrive en tekst hen over billederne. 

Jeg syntes, at mine kursister skal have mere med, når de er på kursus/workshop hos mig. Så jeg har farver, former, fonte, komposition og meget mere med i posen.

Der er meget man kan i Canva – men der er også mange ting, der ligger lidt ”skjult”. Det vil sige at du kan lave grafiske detaljer, som ikke umiddelbart fremgår af selve programmet.

Jeg har fundet dem frem, fordi jeg kender flere andre grafiske programmer og tænker: ”hhhmmm mon ikke, vi kan få Canva til at gøre noget tilsvarende”?  Det er så dé tricks kursisterne får med hjem.

Bethina var lynhurtigt i stand til at lave sine første (og meget grafik-lækre) opslag, og det er hun blevet ved med at lave (jeg følger hende på Facebook).

Bethina Lotuz Elenore Holm

Ejer af Cafe Holmen, Nykøbing Mors, Cafe Holmen, Cafe Holmen

Bolette Barfod er bibliotekar på Ringsted Bibliotek. Udover alle de almindelige bibliotekaropgaver, skriver, redigerer og opsætter Bolette bibliotekets arrangementsprogrammer, litteraturlister og andre kataloger.

Derudover laver hun Roll-ups, infoskærme, flyers, bannerreklamer, plakater, bogmærker, visitkort og skilte. Og det må gerne se lidt lækkert – og ikke mindst professionelt ud.

Derfor har Bolette brug for mere, end Word kan præstere. Bolette og flere af hendes kolleger fra andre biblioteker kom på et 2 dages kursus i Adobe InDesign.

I løbet af kurset lærte Bolette at oprette diverse opgaver i InDesign og at lave skabeloner, så den dybe tallerken ikke skal opfindes, hver gang hun skal skrive et enkelt opslag.

På kurset modtog de alle et sæt kursusmateriale, og da Bolette kom tilbage på sit bibliotek, sad hun og tumlede med nogle udfordringer. I stedet for at få grå hår af opgaverne, skrev Bolette til mig og jeg skrev og sendte en kort vejledning på, hvordan hun nemt og overskueligt skulle angribe opgaven.

Det var et virkelig sjovt kursus med en masse entusiastiske deltagere, der frygtløst kastede sig ud i opgaverne, og jeg kan kun være både glad og stolt, når Bolette skriver, at jeg er god til at forklare det, der måske kan opfattes som en stor mundfuld.

Den måde, jeg forklarer et programs angrebsvinkler på er ens, hvad enten jeg skriver materialer, underviser eller indspiller video kurser. Der er jo ingen grund til at tale ”IT-teknisk” – det hjælper ingen.

På et helt personligt plan bliver jeg stolt (og lidt ydmyg), når en bibliotekar, der har daglig adgang til en verden af skriftligt materiale, skriver, at min beskrivelse af de enkelte funktioner i InDesign, er det bedste hun har set (bl.a. på YouTube) og læst.

Bolette Barfod

Bibliotikar , Ringsted Bibliotek

Catrine Marcussen er akupunktør, med flere specialer som Auricultorerapi (fransk øreakupunktur), posturologi (retter skævheder i skelettet op) og Myroreflexterapi.

Alt i alt har Catrine en meget holistisk tilgang til sine behandlinger. Ud over sin store interesse i at helbrede mennesker, så brænder Catrine også for at gøre tingene selv.

Det betyder, at Catrines online kurser med videoer og lyd er noget, som hun selv vil sidde og arbejde med – man skal aldrig underkende glæden, ved at gøre tingene selv. Og her er det så, at Catrine ind i mellem har brug for en IT-hjælpende hånd.

Catrine købte mit Audacity online kursus i lydredigering og samtidig købte hun et klippekort. Vi blev enige om, at inden frustrationerne tog over, så skulle vi mødes hos mig, og se på nogle af de ting, der drillede.

Det blev et par timer med en skøn blandet landhandel:

  • Indstilling af en Røde mikrofon.
  • Animations indstilling i PowerPoint og optagelse af en præsentation med Camtasia, direkte i PowerPoint.
  • At få video fra telefon til DropBox og lidt videoredigering i Camtasia.

Noget tid efter mødtes vi igen – denne gang på ZOOM. Her fik vi styr på indstillingerne i Audacity og fik finjusteret musik og tale i en lydfil.

Catrine gør dét, hun brænder for, og med lidt støtte fra undertegnede, er Catrine er selv- og velkørende og hun har stadig tid tilbage på klippekortet. Et klippekort kan bruges til præcis dét du har brug for … det skal bare være inden for mit ”område”.

Catrine Saramarie Marcussen

Akupunktør, Klinik Lyspunkt

Nyhedsbrev og Online video kursus

Jeg underviser i disse programmer. Klik på logoet, hvis du vil vide mere

Microsoft
Word 2021 logo
Excel 2021 logo
PowerPoint 2021 logo
Outlook 2021 logo
Diverse
Affinity Publisher logo
Zoom Logo
ChatGPT logo
Grafik
Canva logo
Affinity Photo logo
Gimp logo
Video
Camtasia logo
ScreenPal logo
Lyd
Audacity logo


Sådan skaber du grafik, lyd og video til din markedsføring, på den nemme måde ...

MultiMedie Mester forløb hos Dolphin Consult
Mail: heidi@dolphinconsult.dk
Telefon: 27293737
Adresse: Magleparken 104 1.th. 2750 Ballerup
Heidi Bille og Dolphin Consult. Få det maksimale du af dine IT programmer.

Jeg er medlem af:

Danske SoloSelvstændige logo

Kom på mit Nyhedsbrev:

Tilmelding til Nyhedsbrev hos Dolphin Consult

Certificering:

Mit certifikat fra ChatGPT School i England

Hvis du har en IT-opgave, som du vil lære at løse, så lærer jeg dig det.
Hvis du hellere vil koncentrere dig om dét du er god til – så løser jeg opgaverne for dig.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Heidi Bille forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Copyright 2015-2024 © Heidi Bille