Visio – opret professionelle grafiske diagrammervisio_logo

Skal du bruge diagrammer til f.eks. præsentationer?

Du kender sikkert diagrammerne i Word/Excel og PowerPoit – men du vil gerne have diagrammer, der ser mere professionelle ud og som du kan vise mere avancerede løsninger med. Så er Visio svaret.

Flowsharts / Rutediagrammer

Dem kan du bruge til stort set alle visualiseringer.

Du har helt sikkert set mere eller mindre kreative udgaver af flowcharts – men fælles for dem alle er, at du lynhurtigt får overblikket på dét, du kigger på. Det er en meget tydelig måde at vise (måske komplicerede) arbejdsgange og forløb af stort set enhver art.

Du kommer hurtigt igang og kan virkelig producere både tydelige, oplysende og designmæssigt lækre flowcharts.

Visio Opret et flowhart / rutediagram
Visio Tidslinje diagram. Her kan du visuelt forklare et længere forløb

Tidslinje diagrammer

Godt redskab til at visualisere begivenheder over tid.

Du bliver bedt om at visualisere, hvordan og hvor lang tid en begivenhed tager. F.eks. et nyt område på dit arbejde. Det kan være meget omstændigt at fortælle og vise, hvis dem du taler med, ikke kan se en plan.

Tidslinje værktøjet i Visio, kan du bruge til at vise, hvordan trin efter trin i et langt forløb, kommer til at afløse hinanden og ikke mindst, hvad det betyder, hvis du flytter noget – det får naturligvis indflydelse på resten af forløbet.

Når du først har fundet fidusen i tidslinje diagrammerne, bliver din kreativitet større og du finder nye områder, hvor du kan bruge det.

Hvordan visualiserer du et tidsforløb?