Undervisnings metoder og indlærings teknikker

Der er lige så mange måder at undervise på, som der er undervisere

Hvis du spørger en underviser, vil vedkommende fremhæve sin egen måde at undervise på som, om ikke den bedste – så i hvert fald både:

  • God
  • Pædagogisk
  • Effektiv

Og jeg er ingen undtagelse …

Få ny viden, der passer til dine opgaver

Jeg mener derimod, at der er en god chance for, at du husker både smarte og tidsbesparende funktioner, når de bliver “hængt” op på de daglige arbejdsopgaver, hvor de hører hjemme.

Når du kan se resultatet for dig, mener jeg, at du lettere tilegner dig nye færdigheder – for du ved allerede, hvad det skal munde ud i, og kan derfor se fordelen ved indlæringen.

 

Du behøver ikke kende alle funktioner

Jeg mener ikke, at det er specielt fremmende for din indlæring, at du lærer alle et programs herligheder, specielle effekter og finurlige krøller. Programmerne er meget store, og det er faktisk umuligt at holde rede på alle de små detaljer.

Jeg mener heller ikke, at det hjælper dig at lære funktioner, som du aldrig kommer til at bruge.

Det er spild af god hjernekapacitet at opbevare informationer, du ikke skal bruge, og det er frustrerende at lære noget, du ikke kan se dig selv benytte senere hen.

Jeg underviser i disse programmer. Klik på logo, hvis du ved, hvad du vil undervises i.

Dolphin Consult

v/Heidi Bille

heidi@dolphinconsult.dk

27 29 37 37

CVR: 17 36 26 82

Jeg brænder for at give dig oplevelsen af, at dine IT opgaver kan løses hurtigt, let og optimalt.  Hvis du ved præcis, hvilke knapper du (helt bogstaveligt) skal trykke på.

Heidi Bille og Dolphin Consult. Få det maksimale du af dine IT programmer.

Copyright 2015-2017 © Heidi Bille.   Gengivelse af indhold tilladt efter aftale.