Kom på Canva kursus og skab din egen webgrafik

Vil du gerne lave din egen webgrafik?

Ønsker du tit, at du kunne skabe flotte grafiske indslag til f.eks. PDF-dokumenter eller til din hjemmeside, Facebook, Instagram m.m.? Ser du andres grafik og tænker, at dét kunne du også godt tænke dig?
Så er Canva svaret.

 

Canva kursus hos Dolphin Consult

Kampen om opmærksomhed har aldrig været større – skal din grafik styrke din kommunikation?

Canva kursus webgrafik hos Dolphin Consult

Dine kunder vil gerne se dig og dit brand skinne gennem alt. hvad du skriver – ”købe-billeder” er simpelthen ikke nok.

Du kombinerer dine billeder med Canvas grafik. På den måde skaber du et unikt grafisk udtryk, hvor din egen personlighed skinner igennem, og får andre til at genkende dit brand.

Hvis du skriver og uploader billeder på Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest eller andre steder kan du skabe grafik, der fortæller din historie.

Brug din egen grafik
Har du billeder, du vil bruge, som grafisk ikke passer sammen?

Så har du alle muligheder for at redigere billederne og skabe en stemning, hvor billederne tilsammen signalerer præcis dét, du vil frem med.


Når du bruger din egen grafik, har du mulighed for at skabe helt nye udtryk.

Canva Kursus Din egen grafik hos Dolphin Consult

Skal du og dine kolleger lære at løse jeres arbejdsopgaver på den nemme måde?

Firma undervisning hos Dolphin Consult og Heidi Bille

Spilder du og dine kolleger alt for mange arbejdstimer, med at løse jeres arbejdsopgaver på bedste beskub?

Der er tid … rigtig meget tid, der går til spilde, når vi har nogle arbejdsredskaber (IT-programmer), som vi ikke bruger optimalt. Det er timer, der kunne være brugt på en masse andet og det er frustrationernes holdeplads.

Når du lærer et arbejdsredskab at kende, så du ved præcis, hvordan du skal løse dine opgaver, giver det arbejdsglæde, mindre stress, mere tid til andre opgaver osv.

Du vælger selv, hvilken form dit kursus skal have

Online Video kursus: Kom på Canva kursus online på dit kontor, se videoerne når du har brug for det. Få adgang til Canva kurset allerede i dag. Workshop: Hvis du har en specifik opgave i Canva, så kom med på Workshop og lær hvordan du løser den. Kom med på næste Canva workshop, se dato her. Firmakursus: Skal hele din afdeling på kursus i Canva, så kom på firmakursus. Book et internt Canva kursus til dig og dine kolleger – skriv til mig.
Få din undervisning, der hvor du er - også geografisk

Få din undervisning, der hvor du er – også geografisk.

Bliv set på de sociale medier

Eksempel på hvordan du arbejder i Canva

Uanset hvilken form du vælger, lærer du dine muligheder i Canva at kende, så du er i stand til at skabe din grafik fra bunden.

Til f.eks.:

  • Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube m.m.
  • Dokumenter, Præsentationer, Poster, Visitkort, Flyers m.m.
  • Blogging og E-Bøger m.m.
  • Postkort, Invitationer, Fotokollager m.m.
Priser på IT Firma kurser, Workshops og Video kurser
Pris på Firmakursus hos Dolphin Consult
Pris på Workshop hos Dolphin Consult
Pris på Videokurser hos Dolphin Consult

Hvad er Canva?

Det korte svar er: Et online grafik-program, specielt godt til “opslags-grafik med tekst” til de sociale medier.

Det lidt længere svar får du her: Med Canva kan du kreere dine egne grafiske opslag til .fkes. Facebook. Du kan kobinere grafik, farver og tekst – og naturligvis bruge din egne grafik, så dine opslag passer til dit brand.

Programmet kan du bruge gratis eller købe en Pro-version. Skal du bruge programmet professionelt, vil jeg anbefale, at du kigger på de muligheder, der ligger i Canva Pro. Der har du blandt andet mulighed for at uploade dine firma-fonte og -farver. Canva Pro koster ca. 750,- om året.

 

Link til Canva
Canva Kursus Brug Canvas skabeloner

Fælles for alt i Canva er, at du enten benytter de indbyggede grafik/skabeloner – eller du opbygger dine egne fra bunden.

Du finder hurtigt det grafiske udtryk, der bedst og mest professionelt viser dig og dit firma.

Canva er let og intuitivt at arbejde med og du opnår hurtigt professionelle resultater.

Det siger kunderne:

Jeg er vild med kurset i Canva, som jeg har købt. Jeg elsker din rolige måde at tale på, godt stemmeleje og lyd, som man kan høre på i timevis. Du har tydeligvis det tekniske udstyr i orden.

Du er top professionel, ikke nogen øh’er og roden rundt. Du kender programmet ud og ind og er super sikker i det. Der er jo rigtig mange muligheder i det program og man kan let blive forvirret.

Men det får du talt ned på jorden. Og så er jeg vild med opdelingen, så jeg behøver ikke lede med lys og lygte efter lige det, jeg har brug for at vide noget om lige nu og her.

Let og nemt at gå til. Pengene værd? Helt sikkert. Det er ikke det sidste kursus jeg køber.

Gitte Toft

Salgs- og Marketingchef, Steppie

Meldte mig på kurset og havde ingen anelse om hvor meget Canva kan, men hold da op!! Det kan sindsygt meget og er man bare lidt kreativ kan man virkelig folde sig ud med enkle og nemme værktøjer. Heidi Bille er en utrolig god underviser (og underholdende!) og guidede os igennem fra A-Z og udover det fik vi andre fif og tricks til bla farver, som har vist sig at være utrolige nyttige tips. Da jeg gik hjem var jeg virkelig godt klædt på til at lave opslag på Facebook, headere og pdf m.m. Et virkeligt godt kursus der har mine varmeste anbefalinger og jeg vil selv arrangere kurser med hende på min cafe.

Bethina Lotuz Elenore Holm

Ejer af Cafe Holmen, Nykøbing Mors, Cafe Holmen

Heidi Bille’s Canva kursus kom som kaldet, jeg havde allerede brugt (en del) tid på at forsøge at finde rundt i Canva’s muligheder. Jeg føler virkelig, at jeg blev taget i hånden og guidet igennem de forskellige funktioner, så jeg nu kan lave min egen grafik på et helt andet niveau end tidligere. Videoerne er så fint planlagt og Heidi er fantastisk til at forklare.

Kirsten Kristensen

Kirsten-K Stresshåndtering

Som ihærdig Photoshopbruger er jeg virkelig benovet over hvad Canva kan. Det er intuitivt, nemt og man får masser af succes med det samme. Heidi er en fortrinlig formidler, som forstår at lære fra sig på en letforståelig måde. Man får en masse fede bonustips og -redskaber med, som gør livet som mini-grafiker meget lettere og ikke mindst sjovere. Kan varmt anbefale Heidis Canvakursus til alle, som ønsker friheden i selv at kunne skabe lækkert og nemt visuelt materiale til sociale medier, web og hvad man nu måtte have af behov.

Janne Schmidt Nielsen

Facebookfessor, Den Skæve Vinkel

Jeg har som lille privat virksomhed gennem et stykke tid manglet et let værktøj – samt et kursus til at kunne benytte det – til billed og tekstbehandling således, at jeg kunne peppe mine opslag på sociale medier op. Jeg var så heldig at “falde” over et Canvakursus hos Heidi Bille, hvor jeg på en ½ dag fik akkurat det, jeg havde brug for. Tak til Heidi for et godt kursus og for tålmodig omsorg under kursets gang. Jeg har allerede lavet de første opslag af egne billed + tekst produktioner på facebook. Og så er det faktisk rigtigt sjovt at arbejde videre med selv.

Kim Køppen

Direktør, Konsulentfirmaet Køppen

Det gav mig en kæmpe frihed at kunne selv. På ganske få timer lærte Heidi mig at bruge designprogrammet Canva, så nu kan jeg selv designe mine små grafiske skilte. Udover at det er mega sjovt at lege med, er det en kæmpe lettelse at kunne gøre det selv. Dels slipper jeg for at vente til andre har tid til at hjælpe mig – og betale for det, og dels undgår jeg at skulle forsøge at forklare, hvad jeg gerne vil ha’. Det er en kæmpe lettelse at kunne selv. Heidi har en særlig evne til at forklare teknisk viden til en ikke-teknisk person som mig, så jeg kan forstå det. Og endda uden at jeg på noget tidspunkt følte mig dum, som jeg plejer, når der bliver talt teknik-sprog. Hun var omhyggelig med at jeg fik lært programmets vigtige funktioner. Jeg blev virkelig godt hjulpet. Derfor tøvede jeg ikke med at kontakte Heidi, da jeg senere havde brug for selv at kunne klare mine lydindspillinger.

Lone Ladefoged

Naturligvægt og Slankestudiet, Slankestudiet

Priser på IT Firma kurser, Workshops og Video kurser
Pris på Firmakursus hos Dolphin Consult
Pris på Workshop hos Dolphin Consult
Pris på Videokurser hos Dolphin Consult
Jeg underviser i disse programmer. Klik på logoet, hvis du vil vide mere
Microsoft
Word 2021 logo
Excel 2021 logo
PowerPoint 2021 logo
Outlook 2021 logo
Diverse
Affinity Publisher logo
Zoom Logo
ChatGPT logo
Grafik
Canva logo
Affinity Photo logo
Gimp logo
Video
Camtasia logo
Screencast-O-Matic logo
Lyd
Audacity logo


Sådan skaber du grafik, lyd og video til din markedsføring, på den nemme måde ...

MultiMedie Mester forløb hos Dolphin Consult
Kontakt mig på:

27 29 37 37

Ring til Dolphin Consult

heidi@dolphinconsult.dk

Skriv mail til Dolphin Consult

IT på den nemme måde

Canva Kursus på video hos Dolphin Consult
Mail: heidi@dolphinconsult.dk
Telefon: 27293737
Adresse: Magleparken 104 1.th. 2750 Ballerup
Heidi Bille og Dolphin Consult. Få det maksimale du af dine IT programmer.

Jeg er medlem af:

Danske SoloSelvstændige logo

Kom på mit Nyhedsbrev:

Tilmelding til Nyhedsbrev hos Dolphin Consult

Certificering:

Mit certifikat fra ChatGPT School i England

Hvis du har en IT-opgave, som du vil lære at løse, så lærer jeg dig det.
Hvis du hellere vil koncentrere dig om dét du er god til – så løser jeg opgaverne for dig.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Heidi Bille forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Copyright 2015-2024 © Heidi Bille