Jeg startede som underviser i 1985

Min motivation for at undervise:

Når du som kursist bliver begejstret over at opdage, at tidskrævende arbejdsopgaver kan løses lettere, når du får den “rigtige” tilgang til brugen af dine programmer – så er min dag reddet.

Jeg syntes stadig, efter så mange år, at der er en stor tilfredsstillelse ved at mærke begejstringen og at vide, at når du kommer tilbage på arbejdet, er du langt bedre rustet til de daglige arbejdsopgaver.

Jeg kan blive helt høj på et kursus, hvor begejstringen summer i lokalet og kreativiteten og arbejdsglæden bobler 😀

Om Dolphin Consult og Heidi Bille
Hvad er min historie Heidi Bille

Jeg vil gerne løftet sløret lidt for – hvem jeg er (sådan helt til daglig).

Lad mig give dig lynrunden:

Jeg er oprindelig forsikringsuddannet (skade) og dér er som sådan aldrig en god dag på jobbet – det hele går jo op i alle de skøre måder, der kan ske skader på i denne verden (tro mig, når du læser ”udklip” fra skadeanmeldelser – så er de rigtige, og kilden til en god og sund latter).

Jeg forlod forsikringsbranchen for at blive Johnny Reimers sekretær … altså ikke i hans egenskab af GammelSmølf – men som direktør for et videofirma.

Allerede hér begyndte jeg at undervise (ikke Reimar …). Vi havde et super avanceret tekstbehandlingssystem (med en matrix-printer, der stod og larmede i en kæmpekasse med skumgummiforing) … uuuh det var tider. Mine kolleger var ikke meget for at nærme sig ”Dyret” – men min nysgerrighed sejrede og jeg besejrede uhyret (og lærte mine kolleger, at hvis de strøg kræet med hårene … så gik det helt fint).

Jeg forlod videoerne og blev direktionssekretær hos forhandleren af Canon … Læs: omvandrende telefonblok for tre direktører. Og det varede ikke længe, før jeg kedede mig så meget, at jeg bad om en udfordring … og det fik jeg så … som underviser i vores kursusafdeling … og dermed var min skæbne besejlet.

Der stod jeg som 25-årig og skulle udvise en vis pondus (alle mine kursister var væsentlig ældre end mig) – det gav hår på brystet og cementerede min tro på, at ALLE kan lære at mestre drilske IT programmer (og jeg mener virkelig alle).

Som 33-årig besluttede jeg mig for at blive selvstændig og resten er historie, som de siger 😉

IT på den nemme måde hos Dolphin Consult og Heidi Bille
Heidi Bille Hobbies : Maling, Foto og Sang

Privat er jeg ret kreativ:

  • Fotograferer: meget, hele tiden, over alt
  • Synger: gospel (jeg har sunget i et jazz/blues band og kigger efter et nyt band at spille sammen med)
  • Maler, akryl på lærred, prøver mig frem og hygger mig gevaldigt imens
  • Og så må jeg indrømme, at mit arbejde også glider over i “privaten” – når jeg selv sidder og leger med programmerne til privat brug 😉

Udtalelser

Disse udtalelser er fra samarbejdspartnere og er hentet på min LinkedIn profil.

Udtalelser fra kursister, kan du finde her og på de sider på hjemmesiden, hvor de “passer ind”.

Heidi Bille har løst mange it undervisnings- og konsulentopgaver for IT Univers. Heidi er en top-professionel underviser/formidler. Hun har et meget bredt og dybt fagligt niveau.

Charlotte Cederstrøm

Direktør IT Univers, IT Univers

Heidi er en meget erfaren IT-underviser med en bred viden om en lang række programmer. Heidi er grundig i sin forberedelse, eksekvering og opfølgning, så det er altid en god og tryg oplevelse for alle parter at benytte Heidi til en opgave.

Kåre Bjørn Jensen

Direktør Intellia, Intellia

Heidi arbejdede som freelance IT-underviser for Caslon Uddannelses Center. Her benyttede jeg specielt Heidi til specielle kundetilrettede projekter. Heidi var med fra afdækning af kundens behov til udførsel og opfølgning. Heidi var afholdt og respekteret for sine kompetencer og personlige egenskaber af vores kursister.

Nicolaj Pristed-Damgaard

Key Account Manager hos LiCO Wine, LiCo Wine

Heidi er en dygtig freelance IT konsulent, som vi med stor succes har brugt til undervisningsopgaver. Hun har god teknisk indsigt, men kan samtidigt få alle kursister med.

Søren Grud Rosenmeier

Senior Partner i Right People Group, Right People Group

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Heidi Bille i forbindelse med afvikling af MS Officekurser. Jeg lærte Heidi at kende som en professional og yderst velforberedt instruktør. Heidi er meget engageret, udadvendt og positiv. Derudover er hun en person som er ordholden og som man kan stole 100% på. Jeg kan derfor give Heidi mine bedste anbefalinger

Susanne Seemand Olesen

Global Medical Affairs Coordinator af Novo Nordisk A/S, Novo Nordisk A/S

Jeg underviser på Sjælland, Fyn, i Jylland og Online

Jeg holder:

  • Workshops på Sjælland
  • Workshops på Fyn
  • Workshops i Jylland
  • Kurser Online

Jeg underviser i disse programmer. Klik på logo, hvis du ved, hvad du vil undervises i.

Dolphin Consult

v/Heidi Bille

heidi@dolphinconsult.dk

27 29 37 37

CVR: 17 36 26 82

Jeg brænder for at give dig oplevelsen af, at dine IT opgaver kan løses hurtigt, let og optimalt.  Hvis du ved præcis, hvilke knapper du (helt bogstaveligt) skal trykke på.

Heidi Bille og Dolphin Consult. Få det maksimale du af dine IT programmer.

Copyright 2015-2017 © Heidi Bille.   Gengivelse af indhold tilladt efter aftale.