Jeg startede som underviser i 1985

Min motivation for at undervise:

Når du som kursist bliver begejstret over at opdage, at tidskrævende arbejdsopgaver kan løses lettere, når du får den “rigtige” tilgang til brugen af dine programmer – så er min dag reddet.

Jeg syntes stadig, efter så mange år, at der er en stor tilfredsstillelse ved at mærke begejstringen og at vide, at når du kommer tilbage på arbejdet, er du langt bedre rustet til de daglige arbejdsopgaver.

Jeg kan blive helt høj på et kursus, hvor begejstringen summer i lokalet og kreativiteten og arbejdsglæden bobler 😀

Om Dolphin Consult og Heidi Bille

Min baggrund

I 1993 oprettede jeg mit eget firma og blev freelance IT instruktør / konsulent / kursusadministrator. Siden har jeg undervist medarbejdere fra alle former for firmaer i hele Danmark og i Grønland i, hvordan de mest effektivt benytter de programmer, de har til deres rådighed.

Jeg har gennem alle årene undervist både mine egne kunder og mine samarbejdspartneres kunder. Jeg har også mine egne kunder, som jeg følger og servicerer (noget jeg ikke kan med de kunder, jeg underviser gennem samarbejdspartnere), og der kommer hele tiden flere nye kunder til.

Privat er jeg ret kreativ:

Maler (akryl), fotograferer (meget) m.m. og så synger jeg – i to gospelkor. Jeg har sunget i et jazz/blues band og kigger lidt efter et nyt band at spille sammen med. Og så må jeg indrømme, at mit arbejde også glider over i “privaten” – når jeg selv sidder og leger med programmerne til privat brug 😉

Book mig til:

Du kan booke mig til store eller mellemstore undervisningsprojekter, hvor jeg sammen med dig planlægger kursusforløbene fra start til slut, og hvor jeg indgår i samarbejdet alene eller med andre freelance konsulenter fra mit netværk.

Jeg kan være med helt fra planlægningsfasen af f.eks. udrulning af nye programmer/versioner. Det vil sige, at jeg er med til at oprette de kurser, der er behov for, og til at få alle ind på præcis dét kursus, der skaber den bedste kompetence.

Brug mig som superbruger:

Hos flere af mine kunder er jeg blevet superbruger efter et endt kursusforløb, hvor jeg løbende holder deres egne superbrugere opdateret med nyheder, tips & tricks.

Kursusforløbene kan foregå hos dig selv

– det er en særdeles attraktiv løsning, både økonomisk og udbyttemæssigt. Hér er du selv med til at sammensætte et kursusforløb, så I får det maksimale udbytte af tiden. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at det kan være svært at “være fredet” på sin egen arbejdsplads – kan du ses, kan du forstyres.

Hvis du ikke har adgang til kursuslokaler, kan jeg booke mig ind rundt omkring i landet. Lige nu kan jeg booke lokale i Ballerup til en rigtig god pris for lokale og forplejning.

Jeg har mit eget bogforlag: FORLAGET Webstudy

I oktober 2013 startede jeg eget bogforlag. På 8 ud af 10 kurser skriver jeg specielt udviklet materiale, så det virkede logisk at udgive materialerne. For mig er det vigtigt, at materialet er brugbart både på kurset og specielt som opslag efter kurset, og at det er illustreret og opbygget, så det er let at gå til.

På websiden er og kommer:

  • Kursusmateriale – i trykt form – til salg.
  • Materiale til gratis programmer – gratis, til download i pdf-format.
  • Videoklip, der forklarer/viser funktioner fra materialet – gratis.
  • Artikler, hvor alle der benytter materialet, eller som bare har spørgsmål, kan kommentere.
  • Tips & tricks.
  • Brevkasse, hvor alle kan stille spørgsmål og nogle af spørgsmålene ender måske med at blive artikler.

Nyhedsbrev:

Mine kunder abonnere på mit nyhedsbrev og får dermed løbende informationer, uden at de behøver at søge efter dem. Ofte er det spørgsmål og problemer fra mine kursister, der resulterer i kursusvideoer, materiale og små tips til løsninger.

Udtalelser

Disse udtalelser er fra samarbejdspartnere og er hentet på min LinkedIn profil.

Heidi Bille har løst mange it undervisnings- og konsulentopgaver for IT Univers. Heidi er en top-professionel underviser/formidler. Hun har et meget bredt og dybt fagligt niveau.

Charlotte Cederstrøm

Direktør IT Univers, IT Univers

Heidi er en meget erfaren IT-underviser med en bred viden om en lang række programmer. Heidi er grundig i sin forberedelse, eksekvering og opfølgning, så det er altid en god og tryg oplevelse for alle parter at benytte Heidi til en opgave.

Kåre Bjørn Jensen

Direktør Intellia, Intellia

Heidi arbejdede som freelance IT-underviser for Caslon Uddannelses Center. Her benyttede jeg specielt Heidi til specielle kundetilrettede projekter. Heidi var med fra afdækning af kundens behov til udførsel og opfølgning. Heidi var afholdt og respekteret for sine kompetencer og personlige egenskaber af vores kursister.

Nicolaj Pristed-Damgaard

Key Account Manager hos LiCO Wine, LiCo Wine

Heidi er en dygtig freelance IT konsulent, som vi med stor succes har brugt til undervisningsopgaver. Hun har god teknisk indsigt, men kan samtidigt få alle kursister med.

Søren Grud Rosenmeier

Senior Partner i Right People Group, Right People Group

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Heidi Bille i forbindelse med afvikling af MS Officekurser. Jeg lærte Heidi at kende som en professional og yderst velforberedt instruktør. Heidi er meget engageret, udadvendt og positiv. Derudover er hun en person som er ordholden og som man kan stole 100% på. Jeg kan derfor give Heidi mine bedste anbefalinger

Susanne Seemand Olesen

Global Medical Affairs Coordinator af Novo Nordisk A/S, Novo Nordisk A/S

Jeg har, siden 1985 undervist i disse og andre programmer. Klik på logo og se mere:

Dolphin Consult og Heidi Bille
Jeg brænder for at give dig oplevelsen af, at dine IT opgaver kan løses hurtigt, let og optimalt.
Heidi Bille og Dolphin Consult. Få det maksimale du af dine IT programmer.

Copyright 2015-2017 © Heidi Bille.   Gengivelse af indhold tilladt efter aftale.